Jotku päivittävät blogia päivittäin tai ainakin viikottain. Minun temponi on toinen. Pahoittelen, on ollut varmaan tylsää käydä täällä kurkkimassa ja huomata että ei mitään taaskaan.

En lupaa jatkossakaan tahtia kiristäväni, mutta toivon että uusi elämäntilanne uuden kodin myötä , sekä kevään tuulahdukset saisivat kumpuamaan jutun juurta.

 

Ollaan siis reilut puolivuotta rempattu 80-luvun tiilitaloa. Ensin purettu pintoja, kaadettu seiniä, raivattu ainesta kaatopaikalle yms. Pikkuhiljaa saatu uutta aikaan ja säilytetty samalla jotain vanhaa. Vedetty rajaa siihen mitä laitetaan uusiksi ja mitä jätetään tai siirretään hamaan huomiseen.

 

Aikamoista elämää kaiken muun pyörityksen ohella. Kulkea kahden kodin väliä ja todeta taas että tunnit vuorokaudessa eivät riitä....Mutta nyt on lähellä se hetki että vuosien toiveet toteutuu ja saamme uurastuksesta palkan. Olemme irtisanoneet tämän asunnon ja muutamme kuun lopussa!

 

Vielä on paljon tehtävää ja paljon jää tuleville kuukausille, kesälle, vuodelle... Mutta taitaapi "talovanhuksien" kanssa olla lopun elämää pientä askartelua.

Toivotaan että kuvia ilmaantuu jossakin vaiheessa.

-Maria