Meillä on muodostunut perinteitä kodin juhlien järjestelyihin. Isompia juhlia ovat ristiäiset ja rippijuhlat. Muutaman vuoden päästä mahdollisesti yo- ja valmistujaisjuhlia.

Juhlien tarjoilupuolen suunnittelussa käytän "perusrunkoa", jota sitten sävytän ja muokkaan, riippuen mikä juhla on kyseessä. Rippinuori esitti toiveita tarjoiluun, mitä suolaista haluaa tarjottavan ja millainen salaatti tehdään. Hyydykekakuista ja juomista sai antaa toiveita mieltymysten mukaan jne. Lopuksi yhdessä teimme listan tarjottavista ja katsastin oikeat määrät.

Yhdessä suunnittelu on mukavaa ja vapauttaa monilta kysymyksiltä. Nuori saa kokemusta juhlan suunnittelusta ja kokee sen omaksi juhlaksi kun voi itse vaikuttaa siihen. Tässä juhlan väri on oranssi. Sekin oli nuoren oma toive.

Tarjoilusta ei ole valitettavasti kuin muutama kakkukuva.Kakut eivät olleet ulkonäöltään parhaimmasta päästä tekosiani, mutta maistuivat hyviltä! Mansikkakermakakku, vadelma-valkosuklaa-tuorejuustokakku sekä suklaahyydykekakku. Kuivakakkuina mantelirouheinen Isoäidinkakku ja suklaarouhekakku. Wilhelmiina-keksejä.

Suolaisina omatekoiset lihapullat, kinkku-paprikakiekot, kaupan coctail-piirakat ja munavoi, kera vihersalaatin.